За хотела

Представяме Ви нашия бизнес хотел

Бизнес хотел Сити се намира в Северна промишлена зона, в близост до летище Бургас. Освен за кратък престой и делови пътувания, хотелът е подходящ и за настаняване на групи. Разположението е много удобно за бизнес пътуващите – намираме се до изходите за София и Варна. 

За нашите гости работи уютен Бистро Сити. Осигурен е голям безплатен паркинг. Екипът от професионалисти на рецепция гарантира бърза и лесна процедура по настаняване.
Ние ценим вашето време!

Ние знаем от какво имате нужда след дълго и изморително пътуване – истинско и топло посрещане, добро питие, вкусна храна, и удобно легло. Ако това е което търсите – избрали сте правилното място.

В близост до хотела:

Само на пет минути с кола, можете да се насладите на красотата на Морска градина Бургас, да релаксирате под топлите слънчеви лъчи на плажа или просто да се разходите из прекрасния център на града. 

Очакваме ви!

Предимства & Удобства

Рецепция

Всеки ден от 00:00ч. до 24:00ч. Очакваме ви във всеки един момент!

Настаняване

Хотел Сити Бургас предлага настаняване в 6 типа просторни и комфортни стаи!

Асансьор

За всички посетители на хотела на разположение e aсансьор!

Интернет

На територията на обекти има безплатен безжичен интернет със скорост от 100 мегабита!

Безплатен паркинг

За всички посетители на хотела е на разположение голям открит паркинг!

Бистро Сити

Вкусни ястия и безупречно обслужване

Бистро Сити разполага с 40 места. Всеки ден, от Понеделник до Петък, предлагаме прясно приготвено обедно меню, за което използваме свежи и внимателно подбрани продукти. Вечерното меню е А ла карт. Освен на вкусна храна, създадена с любов и специално отношение, можете да се насладите и на отбрани питиета за всеки вкус.

бистро към хотел Сити до Морската градина в Бургас

Организация на събития

С удоволствие ще организираме вашето празненство – Рожден ден, Кръщене, Годишнина, като можем да ви помогнем в изготвянето на меню според бюджета на клиента, а също и в избора на украса.

Клиентите за нас

 Перфектният градски хотел за туристически и бизнес пътувания. Намираме се до ключови транспортни връзки, спортни зали и забележителности. Вашият избор за комфортно настаняване в Бургас близо до летището и Морската градина.

Късен check-out 

Безплатeн ъпгрейд на стая при свободни наличности 

Свободен избор за закуска

Най-добри условия

Най-добри условия